找炮友的十大規則 Ten Rules of Casual Sex

在和某位網友討論我的炮友經驗時,
她提到一本叫做Love Irresistibly(愛,無從抗拒)的言情小說中的炮友十大規則。
想知道我對這些規則的看法。
看完了書中提到的十大規則,我突然發現自己雖然有不少的叫炮友經驗,
但卻從來沒有系統化的列出來,變成十大規則、百大條約這種聽起來就大氣的名稱。
在寫下我自己的十大規則前,我決定先看看其他人的炮友規則有那些。

Love Irresistibly(愛,無從抗拒)
1.  一開始就明確地表明意圖,讓對方知道你不是在找一段認真的關係。
Be candid about your intentions from the start.
Make sure he knows you aren‘t  looking for a serious relationship.

2.  絕不要對炮友關係有所期待,只要記住雙方隨時有權利結束這段關係。
Never go into a casual relationship with expectations.
Remember that both of you are free to walk out at any time.

3. 保持著簡單無壓力的關係,盡情享受!
Keep it simple and stress-free. And have fun!

4. 在炮友關係中,所有的約炮安排都只能用簡訊,簡訊內容越鹹濕越好!
In a casual relationship, all arrangements should be made only via text message.
And the dirtier the message, the better!

5. 確保雙方常常互傳簡訊,讓關係持續加溫。
Be sure to alternate text messages with him so that mutual interest is continually
reestablished.

6. 除了情趣用品和按摩油以外,不要送其它的禮物。
No personal gifts except for sex toys and massage oils.

7. 雙方在一起的時候,至少80%的時間是全裸或半裸的!
A minimum of eighty percent of your time together should be spent naked or
partially naked.

8. 不要為了問聲好就打電話給對方。
Don’t call him just to say hi.

9. 雙方千萬不要一起泡澡。(作者的解釋是泡澡就跨過了單純炮友的界限)
Never take a bath together.

10. 如果任何一方單方面的想要更多,那麼就該結束兩人的炮友關係。
Under no circumstances should you continue to hook up if one of you—and only
one of you—wants something more.


Glamour 
1. 在找鄰居當炮友前請三思。
DO think twice about hooking up with your neighbor.

2. 別說服自己把這段關係當真
DON’T convince yourself the relationship is more serious than it is.

3. 在遇到新對象(非炮友)時,要隱藏自己有炮友的事。
DO proceed with caution if you meet someone new.

4. 別讓你的家人或朋友和你的炮友混在一起。
DON’T encourage friends and family to hang out with your FWB.

5. 不一定要和對方一起過夜。
You DON’T have to sleep over.

6. 你的炮友和別人出去(搞在一起)也不要生氣。
DON’T get mad if your FWB goes out with someone else.

7. 兩人的特殊關係就留在房間裡吧。
DO keep your relationship in the bedroom.

8. 注意安全
DO protect yourself.

9. 別在社交網路上做傻事(例如在對方的FB上透露兩人關係匪淺)。
DO be smart about social media.

10. 別認為性關係是每次見面都必要的。
DON’T think sex is required.

College Candy

1. 看外在條件不要看內在。
Booty not brains.

2. 千萬別找好朋友當炮友!
Best friend? Don’t even think about it!

3. 清楚自己找炮友的原因。
Know your motives.

4. 高潮先決!
Orgasms only!

5. 別把炮友介紹給朋友。
Don’t introduce him to friends.

6. 兩人在一起時97%的時間是裸體的。
Be naked 97% of the time.

7. 別自私。
Don’t be selfish.

8. 別害羞,想怎麼玩就怎麼玩。
Thou shalt get freaky.

9. 做好安全措施!
Wrap it up!

10. 直話直說不扭捏。
Straightforward, direct communication.

我自己的找炮友十大規則
1. 一開始就明確的表明自己不是單身,也讓對方知道我不打算尋找一段認真的關係。

2. 安全第一!

3. 除非對方主動談起,不然不問對方任何隱私問題。

4. 除非得到對方許可,不然平時不主動聯絡對方,只被動等待對方聯絡。

5. 在公眾地方或是有第三者出現的場合,我絕不主動打招呼,一定裝作不認識對方。
除非對方先和我打招呼。

6. 兩人單獨相處時90%的時間都是要裸體。

7. 滿足對方性愛上的所有願望。

8. 不和任何人談起炮友的事。

9. 任何一方都有權利結束這段關係。

10.  不要愛上對方!

找炮友的十大規則 Ten Rules of Casual Sex 有 “ 2 則迴響 ”

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.